Judyta, mam tylko prsbe... bo wiesz... nie wszystkich interesuje jezyk japoński wiec jak mozesz to pisz z laski swojej po polsku jesli chcesz mi cos powiedziec.
A tak wogole to skad wiesz co by powiedzial, czy tam co by zrobil a czego nie skoro nigdy z nim normalnie nie rozmawialas... nawet mu nie mowisz "czesc", tylko biegasz po calej szkole, tylko po to, zeby Cie nie zobaczyl. Wedlug mnie to nie jest zbyt normalne... a wracajac do tego, czy by zaakceptowal twoje dziwne zainteresowania... no musisz przyznac ze on tez nie jest zbyt normalnym czlowiekiem wiec...
Ostatnio edytowany przez Sandrusia (2008-04-27 19:43:44)
Jud a co ty sie tak martwisz.. nie aż tak dawno temu mówiłaś mi ze życie singla jest wyjebane w kosmos a teraz latasz za jakimś typem jak (bez obrazy) pojebana.. Jeżeli naprawdę cośtam z nim chcesz to bierz przykład ze mnie mnie sie nie da niezaakceptować xD
Ostatnio edytowany przez Wąsu (2008-05-04 21:26:35)
Bo zycie singla jest "wyjebane w kosmos". Tylko...
Nie, nie jest, bo czasami uczucie to taka rzecz, która niszczy człowieka, ale on nie może sie uwolnić.
Życie singla jest naprawde wyjebane w kosmos, poza tymi momentami, kiedy się boimy, a serce staje nam w gardle. Wtedy naprawde cięzko...